Back to All Events

Ilavenil Jayapalan


K4 er stolte over å kunne åpne gallerirommet vårt med å presentere et videoverk av Ilavenil Jayapalan. 

Jayapalans videoarbeid er generert og modulert digitalt. Videoverkene er konstruert fra grunnen av som digitale, abstrakte konstruksjoner. Gjennom å påføre digitale konstruksjoner på virkelige husvegger utforsker Jayapalan grensen mellom den digitale virkeligheten og det analoge IRL. 

Ilavenil Jayapalan (f. 1991) er en multidispilinær designer og kunstner som tilhører den Eelam Tamilske diasporaen i Norge. Han ble født i Bærum, fem dager etter moren ankom Norge, og er hovedsakelig oppvokst på Veitvet i Groruddalen med unntak av noen år i Colombo under våpenhvilen. Sosiologisk design og dets implikasjoner er tematikk som initierer og preger mye av hans verk.

https://www.facebook.com/events/1821417874783064/

Later Event: January 27
Ann-Elise Pettersen Hyndøy